Mal din dag

Prinsesseslør

mandag 17. maj 2010 klokken 13:25 · 7 kommentarer · Alle indlæg

Jeg havde et klart mål med hvad jeg ville male denne gang. Prinsesser til Anna.. Jeg har malet det meget kontrastrigt, som små børn foretrækker – og med klare glade øjne som Anna elsker at kigge på – måske fordi hun selv har et par ualmindeligt smukke blå øjne. Jeg er meget tilfreds med maleriet og jeg glæder mig så meget til at give hende det i aften, når jeg skal være barnepige sammen med AC.

Indtil i aften løfter jeg ikke sløret for maleriet – det skal være en overraskelse til barn og forældre. Tænk, at glæde sig sådan til at overrække prinsesser til en lille prinsesse, at glæde sig til at se hendes ansigt, når hun ser på det. Hvad skal det ikke ende med? Bedstetosserier ….

7 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Du skal logge ind poste en kommentar.

Jimmy