Mal din dag

Ro i maven

søndag 30. maj 2010 klokken 15:30 · 4 kommentarer · venskaber

Marianne og jeg snakkede sammen et par timer i aftes/nat – hele vejen rundt kom vi – og det gjorde godt. Samtalen drev sine egne veje, fandt ind hvor der er plads til følelser, sorg, omsorg og eftertanke, og hvor der er plads til gode minder, humor og latter. Jeg holder meget af Marianne – hun indeholder det hele.

Nu siler regnen ned herude, og her er indeliv – og det er godt nok. – For jeg kom til at overdrive med en klippeanordning i haven i går, og der er altså grænser for, hvad hænder og arme vil acceptere. Men pyt, vi har ikke travlt – så jeg sumper. Og lytter til Oles oprydningsraid herinde. Jeg orker ikke – og det er godt nok.

4 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Du skal logge ind poste en kommentar.

Jimmy