Mal din dag

Sommer i Danmark

mandag 31. maj 2010 klokken 10:13 · 6 kommentarer · I livet

Der er lunt og fint derude, solen skinner, fuglene holder koncert og det er juni, og dermed sommer.

Og der er noget der tyder på at sommeren bliver her i denne uge – tak for det!

Nu vil jeg drage til lægen og bagefter – jamen så er det lidt træls at Liselotte er bundet bag et skrivebord, istedet for at drikke kaffe sammen med mig – nu når jeg alligevel er i det allernærmeste nabolag.

Så kalder haven i stedet – for jeg skal ikke babysitte Anna, der også skal til læge for at få sig 5. månedersvaccine. Bagefter er det bedst at have sin mor tæt på, for sidste gang havde hun det noget træls. Det huer ikke en bedste at vide.

6 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Du skal logge ind poste en kommentar.

Jimmy