Mal din dag

Velkommen lille Aksel

mandag 16. april 2012 klokken 17:51 · 53 kommentarer · Alle indlæg

Så kom storken!

For 10 dage siden blev vi velsignet med endnu et barnebarn – en stor og velskabt dreng på 4050 g og 54 cm. Vi er så glade og stolte!

På dette billede er han 1 dag gammel. Aksel hedder han, efter sin oldefar, Oles afdøde far.

Allerede efter 4 timer var de hjemme igen med ham – alt i alt var de på fødegangen i 4 timer. Fra de kom ind og til fødslen gik der en time. Sådan!

Vi fik lov til at låne Anna i et døgn – det var luksus for os. Og for mellemste, der også var her på weekend – Anna er vild med at lege med sin onkel.

Aksel er så fin og lækker og allerede nu er han meget opmærksom og ligger og studerer ansigter. Han laver bevægelser med munden og jeg påstod at jeg anede et smil i går. Men det er nok bare mig …. hans far smilede helt bevidst da han var 14 dage gammel – det har vi billeder af!

Anna synes det er dejligt at Aksel er kommet ud og at mor er tynd igen, som hun siger. er en stolt storesøster, og det ser ud som om hun har accepteret sin lillebror. Vi havde hende på ferie  igen fra lørdag til søndag, og hun er helt som hun plejer. Glad og frisk, og meget snakkende og syngende.

Vi er så heldige at have to smukke og dejlige børnebørn!

 

 

53 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Du skal logge ind poste en kommentar.

Jimmy