Mal din dag

Blomsterran

torsdag 10. maj 2007 klokken 15:24 · 9 kommentarer · Blomster og have

Under dække af, at jeg lige ville ud i haven for at “lufte” Oskar, var jeg ikke længe om at finde syrenbuskene.

oskar.jpg

Nej, pjat  – jeg måtte godt – havde fået lov, så mens de andre så film – som jeg har set to gange – gik Oskar og jeg ud, for at plukke en buket. Oskar følger mig trofast, også uden snor. Han kommer når jeg kalder ham til mig. Det er jeg noget imponeret af. Han er en uhyre velopdragen hund. Han går ikke og gør og gjalder derude – han er lydigheden selv – og han får gjort det han skal.

syrener.jpg

Det gjorde jeg også.

Nu dufter stuen skønt af syrener – uden blade og med kvaste stilke, står de fint.

9 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Du skal logge ind poste en kommentar.

Jimmy