Mal din dag

Holddaop

søndag 28. december 2008 klokken 18:52 · 18 kommentarer · Blogging

Pludselig er der gået tre år!!!!!

I november, nærmere bestemt den 25. november 2005, skrev jeg mit første indlæg herinde – og meget vand er løbet i åen siden da.

– Vores liv er vendt fuldkommen på hovedet –  stærke venskaber er etableret – skrivesproget har udviklet sig hen ad vejen – fotograferingen er blevet en passion og verden er blevet meget større og helt bestemt i farver.

Tak for tre gode år, som bl.a. er blevet gode, fordi der er så mange at dele med – jer f. eks! Fordi I har været flittige til at læse med og til at kommentere – nogle er faldet fra og nye er kommet til – men mange er trofaste igennem alle tre år.

Og den kæmpe hjælpsomhed og videndeling, der er herinde, ikke mindst.

Hold da op en verden der åbnede sig for mig, dengang i november 2005!

18 kommentarer indtil videre ↓

 • merete

  tillykke med det. ja det er en sjov verden der åbner sig. og man får sine helt egne ideer om hvordan denne eller hin blogger mon er i virkeligheden. gad vide om man gætter rigtigt.

  skrev med en mand i ungarn og endte med at besøge ham i tre dage. temmelig tosset. men han var præcis som jeg havde tænkt han ville være.

  og var ude med en mandlig strikker fra ravelry før jul. han var på visit fra holland og det var bare skægt at sidde og snakke strik i timevis skyllet ned med rødvin. det var super dejligt.

  og mit nye job var tildels grundet at en gammel kollega som jeg holdt meget af, fandt mig på facebook, og jeg glææder mig til at arbejde med hende igen.

  og jeg har også fået søde breve og gaver fra folk jeg aldrig har mødt .

  jeg tror folk der ikke er bidt af dette, har svært ved at fatte.

 • Esther

  Selv tak, Ella 🙂

  Jeg kan sagtens nikke genkendende til det med at en ny verden åbnede sig for en. Blogland er helt fantastisk i den henseende.

  Jeg har dog, modsat dig, ikke mødt nogen via blogland, selvom jeg har blogget siden februar 2004. Om det kommer, må fremtiden vise 🙂

 • inge - viva italia

  Ja, jeg har været med mindre end et år og mest på kommentar-siden…. Men hvor er det dejligt at være en del af noget større…. Jeg mangler meget udi fotografering – jeg er faktisk god til at tage billederne, men alt omkring hvordan de kommer videre, det er sort snak….
  Tak for at du har været med til at inspirere mig til at begynde at blogge – jeg håber at det griber om sig i 2009.

 • Marianne's mening

  Tillykke Ella!

  Og tak. Tak for din blog. Tak fordi, du fik mig med. Hvor har jeg nydt og hvor jeg stadig nyder 😀

 • Anna

  Tillykke du – tænk at vi startede på præcis samme dag, det anede jeg ikke!

 • Tina - omme i London

  Ella – det bliver du lige ved med, ok? For dig kan jeg da slet ikke undvaere i blogospheren. 🙂

 • Catarina

  Stort tillykke herfra og som Tina siger, bliv lige ved med at blogge, for du kan ikke undværes.

 • Madame

  Tillykke med de tre år, Ella! Og jeg vil sige præcis som dig, at det har været utrolig givende at blogge. Nye venskaber og en verden i strålende farver.
  Varme klem :o)

 • Charlotte Illum Larsen

  Kæreste Ella – hjertelig tillykke med de 3 år. Jeg nyder at du er der – jeg finder stor glæde og inspiration i din side. Jeg kunne ikke undvære min side – sikke mange spændende mennesker jeg har lært at kende – både i cyperspace og i levende live… og så er det jo en fantastisk dagbog at ha sig.. mange jule og nytårshilsner fra Ærø

 • Julia Lahme

  Tillykke med de tre år! fantastisk! er selv spritny på bloggen, men man bliver jo helt afhængig af det. og så er der så meget inspiration og visdom at hente på blogs som din. Det er jo et helt univers, man ikke må snyde sig selv for. TAK! kærligst J

 • kokken

  Tillykke og som nogle har sagt: Man forstår det ikke helt hvis man ikke har prøvet det;-) Det er en daglig glæde at komme forbi her hos dig og at møde dig IRL var fantastisk! Krammer…..

 • Anne, Mandagspigen

  Tre år tillykke med dem Ella…det er dejligt at blogge…det er vi vist mange der er enige om…Men netop det du skriver om at sproget udvikler sig, er jeg helt enig med dig i…(læste for sjov mit første indlæg lige før… tø hø)

 • Tina Poulsen

  Tillykke med bloggerfødselsdagen :):) Sikke tiden da er fløjet!

 • Jonna

  Tillykke med de tre år det er altid hyggeligt at læse hos dig. Har jo ikke været med så længe, men syntes i den tid jeg har været her er der sket mange ting at læse om. Jeg har grinet og grædt og krydset finger for at ting skulle gå godt.Glæder mig til forsat at læse her.

 • Ella

  Tusinde tak skal I have alle I, der så altid er her, med støtte og omsorg i svære tider og som glædes med os i gode – det er dejligt at vide 🙂

  Og jeg er så integreret i bloggeriet, at det ville være et kæmpesavn at skulle holde op – så jeg bliver, hvor jeg er 🙂

 • Louise

  Tillykke med årsdagen. Jaa – bloggeriet bliver nok aldrig mig, jeg nyder istedet, at jeg kan besøge andres blogge (Mon “blog” kan gradbøjes sådan?). Jeg holder mig mere til den “gammeldags”-hjemmesideform 🙂 Men det er en ganske favre ny verden 🙂

 • Tina

  Tillykke med årdagen sådan lige på faldrebet.

  Det kan godt være at jeg ikke kommentere så meget, men jeg kigger tit forbi og sender både dig, dine børn og især din utrolig seje mand en tanke, I igennem går så meget men stadig ser det ud til som en samlet hele hvor alle står sammen og det er fantastisk at få lov til at få nogle smugkig i jeres hverdag.

  Glæder mig til de næste tre år af smugkig i din hverdag. 😉

 • Ella

  Tak Louise – det er bestemt også rart at få besøg af dig og så er det så dejligt at man selv må bestemme hvilken form der er bedst for en. Jeg holder meget af den interaktive del, med kommentarer fra læsere 🙂

  Tak skal du have Tina 🙂

  Du har også nok at se til i din travle hverdag med tre børn, men jeg holder af at vide at du kigger forbi, ligesom jeg også smutter forbi din side, for at se om i har de tgodt 🙂

  Vi er stadig et samlet hele, selv om vi ikke er sammen til daglig! Ole er sej og viljefast og det hjælper ham meget!

Læg en kommentar

Du skal logge ind poste en kommentar.

Jimmy