Mal din dag

Vred afmægtighed

tirsdag 24. februar 2009 klokken 15:21 · 15 kommentarer · I livet

Jeg forsøger at holde humøret oppe, men det er altså ikke den letteste øvelse i verden. Jeg er så træt af kommunens krumspring – ikke at vi har hørt nyt i sagen – men jo mere vi får snakket om sagsbehandlingen, og jo mere jeg får tænkt konsekvenserne for Ole, og for den sags skyld også mig, igennem – jo mere vred bliver jeg.

Jo vrede og afmagt – det er den mest dækkende sindstilstand – Jeg bliver så vred over den usle behandling, der bliver svage medborgere til del. Der skrives og siges så mange flotte ord om et rigt velfærdssamfund. Jo – goddaw! …..-

Lige nu mangler vi, i høj grad, en tovholder, der vil og kan tale Oles sag – for det er helt sikkert, at i den er sag er kommunen modstander og ikke medspiller. sådan burde det vel ikke være – vel?

Der presser og stresser os, at vi selv skal holde boldene i luften og tage handling, når smølende sagsbehandling og afslag hagler ned over os.

Det er akkurat de følelser jeg har – vrede og afmagt! For pokker, hvor det dræner …..

Og det var godt at få skrevet!

15 kommentarer indtil videre ↓

 • christina

  nej sådan burde det slet ikke være i et land som vores, men hvor er der mange som jer der må kæmpe med næb og klør for det rigtige og det man har ret til. krydser fingre for jer.

  vh christina, der arbejder som hjemmesygeplejerske og kæmper mange kampe for ældre der ikke selv kan. en frustrerende oplevelse.

 • Ella

  Tak for dine ord, Christina – de varmer og støtter!

 • johanne.

  NEJ – sådan burde det helt bestemt ikke være, og jeg forstår din vrede. Desværre har jeg hørt om mange lignende eksempler før…og jeg bliver også vred på de pågældendes vegne. Regeringen praler af et land med social tryghed…jow go´daw du…der er så mange mennesker rundt omkring, som bare ikke har kræfterne til at råbe op, og derfor hører man dem ikke. Det er forfærdeligt sørgerligt.
  Ã…h Ella….stort knus til dig.

 • Liselotte

  Ã…h Ella, jeg ville ønske, at jeg havde opmuntring og håb at give til jer, men jeg kender jo hele systemet indefra og er i den grad bevidst om, at dette her ikke er det letteste i verden. Hverken at vente på eller finde håb omkring.

  Nej, det er frygteligt urimeligt, at der tages så lidt hensyn til familierne, som sidder tilbage og venter med en god portion usikkerhed. De er desværre storleverandører i skidt livskvalitet inde i forvaltningen. Pissemyrer! Basta!

 • Anne

  Hvor er det dog urimeligt Ella….jeg kunne jo gentage hvad de øvrige så fint har skrevet…Jeg håber det bedste for jer…og ja, gid der var en tovholder til mennesker, hver gang man “stødte ind i det tossede system”…For indimellem ved man jo ikke hvilke kanaler man skal søge i !

 • fru westerskov

  Nej kunne man bare nøjes med at kæmpe med den sygdom man tilfældigvis er ramt med i stedet for at skulle bruge så meget krudt på systemet. Ja man bliver jo ikke mere rask af at støde ind i en mur (systemet) gang på gang. Jeg krydser fingre for dig og din familie.

 • Helle K.

  Når man bliver “den svage” opdager man virkelig systemets mangler.
  Jeg har også ofte ytrer mig om “at dette skulle være et velfærdssamfund” – det kræver så mange kræfter, at være syg og have brug for hjælp.

  Kram til dig og Ole 🙂

 • kokken

  Den slags ting burde OVERHOVEDET ikke være til diskussion. Da er det bare med at komme videre……. Uha Ella kan så godt forstå at du er gal nede i maven …… Du får et vesterhavs-knus herfra!

 • Mette

  Ella, jeg ved præcis hvad du taler om…..sidder selv i samme båd! Det eneste der får mig igennem til kommunen er min fagforening…ellers er det som at løbe panden mod en mur. Har I en fagforening at gøre brug af, så hold jer ikke tilbage…de havde energi, der hvor min egen slap op!

 • Tina - omme i London

  Jeg sender dig en virtuel blikspand, som du kan sparke til saa det virkelig larmer. Saadan noget hoe!

 • Britta

  Kære Ella, jeg håber virklig det bedste og krydser alle de fingre jeg kan!
  Kender godt den følelse af uretfærdighed. Vi må helt til Vejle børnepsyk med Nicklas, her i Aalborg blev vi tildelt en plads i marts måned 2012!!!!!
  Hvad kan man bruge det til, når han har skolestart til august, så har han da krav på et ordentligt og rigtigt tilbud!

 • Louise

  Øv altså. Bøvler selv med kommunen med sygedagpenge, da de mener, de ikke skal udbetale, fordi jeg ikke har gjort tingene korrekt (Det har jeg dog), så straks ringede jeg til min fagforening 🙂 Men altså hvor kan man få sagt mange ord af den forkerte slags, når man sådan løber panden mod en mur, som andre også skriver…. Hvis du skulle få brug for at udvide dit ordforbrug i den retning, kan jeg hjælpe – har da i hvertfald hørt for, at jeg kan tale som en havnearbejder… Det giver luft for fustrasionerne, men kun midlertidig… for hold da op hvor kan de være nogle *biiiiiip*

 • Ella

  Tak Johanne – nej der er dælme ikke meget overensstemmelse mellem ord og handling i disse tider. Det er beskæmmende 🙁

  Det har du Liselotte, bare ved at være om os, det er en stor støtte!
  Og de er nogle pissemyrer!!

  Anne – vi savner i den grad en tovholder i kommunen – det skal der også være, men vi har nu ikke set en 🙁

  Tak Fru Vesterskov – det er ubeskriveligt hårdt at leve i uvished og at skulle kæmpe med et knudesystem, når sygdommen gør at ressourcerne er små!

  Helle – jeg håber ikke for dem, at de engang selv skulle får brug for hjælp, for den er langt henne at hente, indimellem. Man skal ihvertfald være fremme i skoene og slås for det der er lovbestemt rettighed 🙁

  Overhovedet ikke Søs! Og tak – det lunede! 🙂

  Det har vi Mette, men i denne situation tror jeg ikke at de kan gøre hverken fra eller til, det er uden for deres gebet, så at sige. Men man skal altid sørge for at være i en fagforening – eller et støttende fællesskab af en slags – held og lykke med dit!

  Ouhhh tak, Tina – den skal få nogle gevaldige buler – den står her midt i stuen nu 😉

  Tak Britta – det har vi brug for.

  Hvor er jeg ked af at høre at Niclas har problemer, det er drøjt for jer – kram dem alle fra mig og held med det 🙂

  Skrivebordspaver – øv Louise, det lyder træls, godt at du får hjælp!

 • Lene

  Hjertesuk og et knus til jer. Jeg undrer mig gang på gang over alle de penge man bruger på at redde liv og så synes man ikke der skal være kvalitet i det liv bagefter.

 • Ella

  Tak søde Lene – nej det hænger slet ikke sammen – og i det lange perspektiv bliver det endnu dyrere, fordi man ikke får fat i alle ressourcerne!

Læg en kommentar

Du skal logge ind poste en kommentar.

Jimmy